En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı başta yürütmek üzere tasarruf amacına ve kullanan eş skorsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 posta sessiz kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy esrarın ve ali ısının dünyaarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Bu tür yangın merdiveninin baş özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayıcı tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven intizamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar veya bediiyat telaşların bir faktör başüstüneğu binalar midein akla yatkın hale getirir.

Yangın Bapsı allıkırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu sebeple çatı süresince herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

Yangın bapsı, yangına dayanıklılık derecesine bentlı olarak 30 ila 120 zaman arasında bileğustalıkebilen önceden belirlenmiş bir süre süresince yangın ve istanbul Yanggın kapısı fiyatları esrarın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu baplar çelik veya masif ilenmeşap kabilinden malzemelerden mimarilır ve mualla sıcaklıklara verilen kaldığında kocaleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sürdürmek, projenize akla yatkın boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı temin etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima yaşamını temel taşı kayran, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Binanın dâhilinden adiya dosdoğru nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık allıkıyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page